Om Jagtjournal.dk

 

Jeg har igennem mange år ledt efter en jagtjournal på nettet som jeg kunne bruge til at holde styr på mine jagter, billeder samt nedlagt vildt. Det lykkes mig omsider, at finde en hjemmeside, men det viste sig desværre, at der var fejl i den, så den ikke virkede optimal.

Derfor besluttede jeg mig for selv at lave en hjemmeside, som kunne leve op til de krav, som jeg synes en hjemmeside skulle indeholde. Jeg startede op med jagtdagbogen.dk, da domænet  jagtjournal.dk blev ledigt på internettet, valgte jeg, at købe dette domæne.
Fra begyndelsen af var det kun meningen, at den var til mit eget brug, men nu har jeg valgt på adskillige opfordringer, at lægge den ud på internettet til fri afbenyttelse. Nu er det også muligt for dig at, holde styr på nedlagt vildt.

For at bruge jagtjournal.dk kræves det, at man oprettes som bruger, men jagtjournal.dk kan afprøves med
Brugernavn: test
Kode: test

Jagtjournal.dk er en gratis og ikke kommerciel side, derfor vil derfor ikke være reklamer eller lignende på jagtjournal.dk.
Siden vil løbende blive udviklet.

Forbehold: Jagtjournal.dk kan ikke holdes ansvarlige for tab af data, eller anden form for direkte eller indirekte skade forårsaget af brugen af denne hjemmeside. Der er ingen garanti for at materialet på hjemmesiden er fuldstændig opdateret.

Jeg vil ønske dig god jagt og velkommen på jagtjournal.dk